Zlatan Han kommer att ta över

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Han kommer att ta över - Marcus Rashford spås få en spännande framtid.

Zlatan Ibrahimovic hyllar 18-åringen - han har stor tro på anfallaren.

- Tids nog kommer han ta över allting. Det gäller att ha tålamod, säger Zlatan till Manchester Uniteds hemsida.

I slutet av februari gjorde Marcus Rashford debut från start i Premier League och nätade mot Arsenal. Resten är en framgångssaga. I debuten för engelska landslaget behövde han endast tre minuter för att hitta nätet.

Zlatan Ibrahimovic kom till Manchester United i somras och har lyft laget. 34-åringen gillar vad han har sett av klubbkamraten Rashford.

"Det vet tränaren"

- Först och främst, han är bara 18 år, han är fortfarande ung. Han har gott om tid på sig, säger Zlatan till MUTV.

- Det gäller att påminna talanger om just det, att han fortfarande har gott om tid. Det är inte så att han måste ta över världen i dag. Det vet tränaren, det vet laget.

Rashford petades från Sam Allardyce VM-kvaltrupp - men svarade med hattrick i U21-landslaget. I United den här har det mest blivit inhopp.

"Ingen anledning att pressa honom"

Zlatan betonar vikten av tålamod.

- Vi känner till hans kvalitéer och vad han kan göra. Det världen får se av honom vet vi redan om eftersom vi ser det varje dag. Det finns ingen anledning att pressa honom för mycket eller lägga för mycket press på honom, det kan få motsatt effekt i stället. Tids nog kommer han ta över allting. Det gäller att ha tålamod, säger Zlatan till Manchester Uniteds hemsida.

- Jag kommer att hjälpa honom varje dag, han och alla andra. Jag är glad att det får effekt. Men även om jag inte hade varit här så hade de skött sig bra.

Manchester Uniteds nästa match är på torsdag i Europa League. Zlatan och kompani reser till Holland för att möta Feyenoord. Nästa helg väntar Watford i Premier League. Jönsson

Källa - 2016-09-12 00:13

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+