Zlatan har blicken på ligatiteln

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan har blicken på ligatiteln - Manchester United plockade i somras in José Mourinhos vinnarvana tränarhjärna, Zlatan Ibrahimovics målsinne och innan augustimånad löpte ut hann de också betala en miljard kronor för att få in Paul Pogbas passningsfot.

De investeringarna såg ut att ge resultatmässig avkastning omgående, då laget vann de tre första ligamatcherna, men sedan dess har det gått betydligt tyngre. Och efter bara fyra inspelade poäng på de fyra senaste ligamatcherna börjar United redan halka efter i tabelltoppen.

Tre poäng före ligger exempelvis Liverpool - som kan rycka iväg ytterligare vid seger i måndagskvällens stormöte på Anfield.

Men Zlatan Ibrahimovic har fortfarande tro på "projektet" Manchester United, förklarar han i en intervju med brittiska Mirror - där han bland annat avslöjar att han blev kontaktad av Manchester United redan förra sommaren.

Svensken tror att samarbetet mellan tränare Mourinho och anfallsesset Ibrahimovic kommer bära frukt igen, precis som det gjorde i italienska Inter tidigare i karriären.

- Vi vann när vi var yngre och vi kommer att vinna när vi är lite äldre. Ju mer tid vi spenderar ihop, och ju mer vi tränar ihop, desto bättre blir vi. I slutändan så ser du bara killen som lyfter troféer. Du minns inte spelet, du minns bara pokalerna du lyft, säger Ibrahimovic.

När Manchester United kommer till Anfield på måndagskvällen kliver de in i matchen med svag ligaform - samtidigt som de möter ett hemmalag i toppslag.

Manchester Uniteds formkurva i ligan:

Stoke, hemma, 1-1.

Leicester, hemma, 4-1.

Watford, borta, 1-3.

Manchester City, hemma, 1-2.

Totalt: 4 poäng av 12 möjliga.

Liverpools formkurva i ligan:

Swansea, borta, 2-1.

Hull, hemma, 5-1.

Chelsea, borta, 2-1.

Totalt: 12 poäng av 12 möjliga.

Källa - 2016-10-16 16:33

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+