Zlatan hyllas Ser så farlig ut nu

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan hyllas Ser så farlig ut nu - José Mourinhos nya, storsatsande Manchester United har hittat formen. Laget staplar just nu vinster på hög och leds av Zlatan Ibrahimovic.

Mot Sunderland (3-1-vinst) gjorde Zlatan Ibrahimovic ett nytt mål, hans elfte på de tio senaste matcherna, och två assist. Den andra framspelningen avslutades akrobatiskt med en "skorpionspark", bakom ryggen, av formstarke Henrich Mchitarjan.

Efteråt hyllades svensken stort i klassiska brittiska BBC-programmet Match of the Day.

- Folk tvivlade på honom i början. Det fanns matcher när han tappade bollen för ofta och slängde sig för lätt. Men nu har han anpassat sig. Vi ser vilken kvalitet som finns när han får rätt löpningar. Då hittar han dig med en passning. Han ser så farlig ut nu, säger förre Arsenal- och engelska landslagsanfallaren Ian Wright och lyfter kemin med miljardköpet Paul Pogba.

- Pogba har gjort tre assist. Alla har gått till Zlatan. De har ett fantastiskt samarbete.

Alan Shearer, även han gammal målkung, håller med.

- Han är ett fantastiskt tillskott till ligan. En spelare av hans dignitet, med hans hunger och vilja. . . Många ungar kan se upp till honom, säger han.

Dessutom kallas Mchitarjans drömmål för ett "Zlatan-försök" av Wright.

José Mourinho är säker på att den svenske 35-åringen är kvar nästa säsong.

- Jag är inte alls förvånad att det går bra. Han är väldigt intelligent och väldigt stolt. Han hade inte kommit hit, den svåraste ligan för en anfallare, om han inte hade vetat att han hade klarat av det. Det finns inte en chans att han lämnar det här laget som ett misslyckande. Han är redo för mer nästa säsong. Han kommer vara kvar här då, säger tränaren enligt AFP.

Källa - 2016-12-27 10:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+