Zlatan Ibrahimovic i fortsatt målform se målen här

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic i fortsatt målform se målen här - Den hälskada som hållit Zlatan Ibrahimovic borta från spel i MLS ser inte ut att störa hans spel nu. Efter en relativt sömnig första halvlek kom utdelningen efter halvtidsvilan.

I den 63:e minuten fick svensken bollen mellan straffområdet och långsideslinjen. Efter några fintar och lite jonglerande skickade han med en perfekt avvägd crossboll bollen till andra sidan straffområdet, där Daniel Steres omarkerad kunde nicka in 1-0.

Åtta minuter senare var det dags igen. Nu var det Ibrahimovic som stod inne vid straffpunkten och efter lite palaver fick ett läge för en volley. Zlatan vore inte Zlatan om han då inte skickade upp bollen i nättaket och firade med sin traditionella målgest.

2-0 och matchen var i praktiken över.

De två snygga målen hade kunnat överträffats av Vancouver, men Joaquín Ardáiz ville showa lite för mycket när hemmalaget fick straff redan i matchminut två. Tydligt inspirerad av Antonín Panenka, eller möjligtvis Sergio Ramos, försökte Vancouver-stjärnan chippa bollen i mål. Det bar sig dock inte bättre än att David Bingham redan där kunde göra matchens svettigaste räddning.

Källa - 2019-04-06 07:51