Zlatan Jag är ett lejon på planen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag är ett lejon på planen - Zlatan Ibrahimovic är redo att göra Premier League-debut på söndag. Då ska familjemannen byta skepnad och bli ett lejon när han kommer ut på fotbollsplanen.

Manchester Uniteds nyförvärv har rykte om sig att vara mer än bara en stor spelare. En del har anklagat den 34-årige svensken, ofta kaxig i sina uttalanden, för att vara arrogant. Det ger han själv inte mycket för.

- Jag är en vanlig person. Folk tror att jag är en bad boy, att jag är alla de här olika sakerna. De är nyfikna: "hur är Zlatan egentligen?". Jag är en familjeman, men när jag kliver ut på gräset är jag ett lejon. Det är den stora skillnaden, säger Ibrahimovic i en intervju med Sky Sports och fortsätter:

- Jag tycker inte att jag är arrogant så som folk tror att jag är. Jag har självförtroende och tror på mig själv, men det är inte arrogans. Det är en styrka. Jag har en tydlig målbild och gör allt för att uppnå det, jag jobbar hårt. Det är inte arrogans.

Supportrarna håller med honom.

- Nej, han är inte arrogant. Jag gillar både hur han gör målen men mest hur han är en lagspelare. Han får alla i laget delaktiga, säger 10-årige Sam Davidson, som precis är i färd med att prova ut en Ibrahimovic-tröja i Uniteds supportershop vid Old Trafford.

Sue Pike och hennes systerson James Spencer tycker inte heller att svensken är för kaxig, åtminstone inte på ett dåligt sätt.

- Det är väl bara så han är. Men han är en bra ledare på planen, säger James.

Sue har knappt missat en hemmamatch på sex år, och brukar också åka på bortamatcherna.

- Vi hoppas att han ska komma med passion och få hit viljan att vinna igen. Jag ser verkligen fram emot att se honom på hemmapremiären, mycket mer än vad jag ser fram emot Pogba, säger hon.

Manchester United möter Bournemouth på bortaplan på söndag. Det blir Zlatans Ibrahimovics första ligamatch för den engelska storklubben, men tävlingsdebuten är faktiskt redan avklarad. I söndags avgjorde han Community Shield mot Leicester med en stark nick i matchens slutskede.

Ibrahimovic kommer senast från en supersäsong i Paris Saint-Germain där han gjorde totalt 50 mål.

Källa - 2016-08-12 13:38

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+