Zlatan Jag är ett lejon

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag är ett lejon - Zlatan Ibrahimovic är redo att göra Premier League-debut på söndag. Manchester Uniteds nyförvärv har rykte om sig att vara mer än bara en stor spelare. En del har anklagat den 34-årige svensken, ofta kaxig i sina uttalanden, för att vara arrogant. Det ger han själv inte mycket för.

- Jag är en vanlig person. Folk tror att jag är en bad boy, att jag är alla de här olika sakerna. De är nyfikna: "hur är Zlatan egentligen?". Jag är en familjeman, men när jag kliver ut på gräset är jag ett lejon. Det är den stora skillnaden, säger Ibrahimovic i en intervju med Sky Sports.

- Jag tycker inte att jag är arrogant så som folk tror att jag är. Jag har självförtroende och tror på mig själv, men det är inte arrogans. Det är en styrka.

Manchester United möter Bournemouth på bortaplan på söndag.

Källa - 2016-08-12 11:45

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+