Zlatan Jag ber om ursäkt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag ber om ursäkt - Det var för att Zlatan Ibrahimovic hade passerat 100 landskamper för Sveriges herrlandslag som han hyllades på Swedbank Stadion i Malmö i halvtid av landskampen mot Slovenien. Något spel blev det inte på grund av hans krånglande vad.

- Jag älskar Malmö också. Jag önskar att jag kunde ha spelat i dag. Jag ber om ursäkt, men jag kommer, jag kommer - vänta bara på mig, sade Ibrahimovic, som ju ännu inte avslöjat vilken klubb han ska spela för nu när han avslutat sin sejour i Paris Saint-Germain.

Milstolpen 100 landskamper passerade han redan i september 2014 i EM-kvalet mot Österrike. För den bedriften fick Ibrahimovic nu ta emot Svenska fotbollförbundets förtjänsttecken av förbundets ordförande Karl-Erik Nilsson och generalsekreteraren Håkan Sjöstrand.

Hans 113:e landskamp väntas i stället komma i genrepet mot Wales på Friends Arena på söndag. Den första gjorde Ibrahimovic mot Färöarna 2001.

Källa - 2016-05-30 20:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+