Zlatan Jag har erövrat England, det tog tre månader

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag har erövrat England, det tog tre månader - I den senaste intervjun med Manchetser United TV säger Zlatan att han "erövrat England" efter att han öst in mål för sitt lag.

- Jag har erövrat England, det tog tre månader, säger Zlatan.

Men den här gången verkar till och med United-fansen tycka att Zlatan gått lite väl långt. I kommentarsfälten till Uniteds tweet om intervjun höjs flera kritiska röster.

"Vad i helvete är det här? Han har inte erövrat något än".

"Erövrat England? Hur då? Genom att ligga på sjätte plats i ligan? Jag brukar älska hans kommentarer, men det där är löjligt".

"Zlatan, kompis, vi är sexa".

Men det finns också de som gillar det han säger.

"Legend".

"Om bara Arsenal hade någon som honom".

"Herregud, jag älskar den här mannen så mycket".

Men Zlatan är inte direkt känd för att vara blyg eller spara på orden när han pratar om sig själv. Hans utspel och förmåga att tysta sina kritiker är snart lika kända som hans prestationer på planen.

I samband med att Chrstiano Ronaldo vann Ballon d'or och Fifas "The Best" för årets bästa manliga fotbollsspelare postade Zlatan den här bilden på sitt Instagram-konto. En slump?

På Fotbollsgalan hedrades Zlatan och det offentliggjordes att han kommer att förevigas utanför nationalarenan Friends med en staty. Snart lades den här jämförelsen upp på Instagram där han jämför sig med Frihetsgudinnan.

I december gjorde Zlatan en intervju med Viasat. Kritiken mot honom är inget nytt, utan något som följt honom genom hela karriären. Och som han njuter av sa han i Viasat-intervjun. "Vill du väcka lejonet? Då ska du attackera honom" - sa han den gången.

Zlatans mål att bli en framgångsrik fotbollsspelare har inte varit hans enda. Enligt honom var också ett av målen att lyfta Sverige som idrottsland. I en intervju gjord av hans klädmärke A-Z berättade han att han ville göra skillnad. Få folk att diskutera honom. "Jag var inte nöjd med vad de svenska idrottarna åstadkommit", sa han.

När Manchester United spelade mot Everton på bortaplan i december hamnade Zlatan i duell med Evertons Seamus Coleman. Duon föll till marken och det såg ut som om Zlatan satte foten i huvudet på Coleman. Experterna tyckte att Zlatan skulle stängas av efter incidenten. Zlatan själv menade att han var helt oskyldig. "Jag försökte undvika honom men, tro mig, hade jag velat sparka någon i huvudet så vet jag hur man sparkar någon i huvudet och då hade han däckat" - sa Zlatan.

Svensken har vunnit titlar vart än han ha satt sina fötter. Nu vill han också lägga till en PL-ligatitel med Manchetser United. Trots att Zlatan Ibrahimovic har representerar några av de största klubbarna i världen är Manchester United den största - i alla fall sedan han kom till klubben. I november sa han: "Jag har spelat i stora klubbar, varje klubb är stor och var den inte stor så blev den stor när jag kom".

Källa - 2017-01-12 16:19

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+