Zlatan känner pressen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan känner pressen - - Representerar man en klubb som Manchester United så är man under press 24 timmar om dygnet, säger han till Manchester Evening News.

Manchester United möter Watford på Old Trafford i Premier League på lördagen. Det är sista ligamatchen i februari. Nästa gång det är spel i Premier League för Zlatan är när Southampton kommer på besök den 4 mars.

Zlatan går istället in i en tuff cupperiod med fyra raka matcher de närmaste veckorna.

På torsdag i nästa vecka är det på hemmaplan det första i ett dubbelmöte i Europa League - sextondelsfinal - mot Saint Etienne. Returmöte veckan efter i Frankrike, onsdagen den 22 februari.

United möter även Blackburn på bortaplan i FA-cupens femte omgång den 19 februari.

Men det stora på brittisk mark är ligacupfinalen mot Southampton på Wembley söndagen den 26 februari.

Den viktigaste spelaren för att skapa framgång är Zlatan som gjort tjugo mål för United under säsongen, lagets främste målgörare.

- Kan vi bara hålla uppe vår fina rytm så kan vi fortsätta skriva historia för United, säger han.

United är för närvarande sexa i ligan, en poäng bakom Liverpool. Steget till tvåan Tottenham är fem poäng. Chelsea är suverän ledare av Premier League på 59 poäng, nio poäng före Tottenham.

Wayne Rooney är fortfarande osäkert startande mot Watford. United förlorade bortamötet mot Watford i september med 1-3.

Källa - 2017-02-10 10:03

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+