Zlatan kommer inte att spela i LA Galaxy

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kommer inte att spela i LA Galaxy - Zlatan Ibrahimovic kommer inte att spela för Los Angeles Galaxy under 2016.

Det uppger ESPN:s tv-ankare Taylor Twellman.

- Ligan kommer inte att tillåta en regeländring mitt i säsongen, säger han.

Zlatan Ibrahimovics framtid är inte avgjord. Så lät det från italienskt håll i natt och uppgifter till Sportbladet gör gällande att jakten fortfarande pågår för fullt i Italien med Milan som favorit.

Nu kommer nya amerikanska uppgifter som går i liknande tema. För enligt ESPN:s tv-ankare Taylor Twellman kommer stjärnsvensken inte att spela för Los Angeles Galaxy under 2016.

"Inte i Galaxy-tröjan"

Det är en total vändning från Sky Italias tidigare uppgifter om att Galaxy "med 90 procents säkerhet" skulle bli Zlatan nästa klubb.

Twellman presenterade sina uppgifter i går kväll amerikansk tid i ESPN:

- Av den information jag samlat ihop under de senaste 48 timmar kan jag säga att om Zlatan Ibrahimovic spelar i Major League Soccer nästa säsong 2016 så kommer det inte att vara i en Los Angeles Galaxy-tröja. De har redan tre designated players och ligan kommer inte att tillåta en regeländring mitt i säsongen, säger Twellman.

"Vad gäller Philadelphia…"

En annan amerikansk klubb som nämnts ihop med Zlatan är Philadelphia Union. De har "Discovery Rights" på svensken - vilket innebär att andra amerikanska klubbar måste betala ersättning om de i stället värvar Zlatan.

Det gäller inte heller i det här fallet, menar Twellman:

- Vad gäller Discovery-regeln, mekanismen för att skaffa och värva nya spelaren, så kan ett lag ha sju icke-värvade spelare på sin Discovery-lista. Enligt mina uppgifter kan man inte "upptäcka" Zlatan, Messi eller Ronaldo. Så Philadelphia Union får ingen kompensation om han kommer till ligan.

Twellman spelade själv för New England Revolution innan han 2010 lade skorna på hyllan och blev tv-expert. LÄS OCKSÅ Italien: Uppges ha ett bud klart

Källa - 2016-05-16 08:14

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+