Zlatan kommer till Fotbollsgalan 2016

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kommer till Fotbollsgalan 2016 - Herrlandslaget riskerar att missa Fotbollsgalan 2016.

Men det verkar bli stjärnfyllt ändå.

Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström och Andreas Isaksson kommer till galan 21 november för att ta emot ett hederspris för sina insatser för svensk fotboll, enligt Expressen.

Fotbollsgalan 2016 är lagd senare än någonsin.

För första gången sedan galan arrangerades första gången, 1995, kommer den att vara anpassad för att hylla det svenska damlandslaget efter framgångarna i OS i Rio de Janeiro i somras och är planerad till 21 november vilket ligger utanför herrarnas landslagsfönster.

- I år är det självklart så att damernas prestation och OS-silvret är något vi vill uppmärksamma vilket gör att detta datum är mest lämpligt, sa svenska fotbollförbundet generalsekreterare Håkan Sjöstrand i går. Tolén

Källa - 2016-11-02 09:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+