Zlatan nätade i PL debuten

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan nätade i PL debuten - Zlatan Ibrahimovics debut för Manchester United i Premier League är avklarad - och blev den bästa tänkbara. Målskytt och klar 3-1-seger borta mot Bournemouth.

Svensken drev upp bollen på offensiv planhalva och från en position snett till höger utanför straffområdet, tryckte han in 3-1 med ett skott från 25 meter. Dessförinnan hade 34-åringen en farlig frispark som Artur Boruc i Bournemouth enhandsräddade.

En klack, på klassiskt Zlatan-manér, spelade dessutom snyggt fram Wayne Rooney till ett läge, en fingervisning om vad engelska fotbollsfans kan vänta sig.

- Vi var inte hundra procent i dag, men det var en bra start, sade Ibrahimovic i Viasat efter matchen, och förklarade även hur det är att komma till en ny klubb.

- Det är inte lätt. Allt är nytt för mig, laget, klubben och miljön. Men långsamt kommer jag in i det, det är bara att spela mitt spel.

Wayne Rooney tycker värvningen av Zlatan Ibrahimovic har skapat ett intressant drag kring laget.

- Vi är alltid optimistiska kring att vinna, men vi har gjort en riktig chans i år genom att ta in Zlatan, sade han i Viasat.

Manchester United hoppas få till en bättre säsong i år, och vara med och slåss om guldet. Stora förhoppningar sätts på Ibrahimovic som redan nickat hem första titeln för säsongen, 2-1 i Community Shield mot Leicester.

Annars började Manchester-laget svagt och första halvlek var chansfattig men de för dagen vitklädda lyckades ända få in 1-0 genom Juan Mata i den 40:e minuten. Simon Francis i Bournemouth hemåtpassning var alldeles för kort och Mata kunde rulla in bollen i öppet mål. Wayne Rooney, släpande anfallare bakom Zlatan, nickade in 2-0-målet.

I dag spelas även stormatchen mellan Arsenal och Liverpool.

Källa - 2016-08-14 18:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+