Zlatan om framtiden När jag slutar försvinner jag

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om framtiden När jag slutar försvinner jag - Han har dominerat media sedan han kom fram för 20 år sedan. Och frågan är om han inte syns som mest just nu när han som 36-åring ser slutet på sin långa internationella fotbollskarriär.

Men till ESPN säger han att efter karriären vill han bara försvinna och lägga hela sitt fokus på familjen.

- De är viktigare för mig och när jag är färdig försvinner jag, säger Zlatan Ibrahimovic i intervjun som sändes i natt i amerikansk tv.

I början av programmet berättar han om starten i Los Angeles Galaxy och hur han trivs i den kaliforniska storstaden, men sedan kommer han in på vad han ska göra när han inte längre sparkar boll.

- Jag har alltid sagt att när jag slutar med fotboll vill jag bara försvinna. Människor känner till mig för att jag är en fotbollsspelare, de känner inte mig för personen jag är.

Han säger att det alltid varit viktigt att hans två söner, Maximilian och Vincent, inte ska hamna i skuggan av sin berömda far.

- Jag har en underbar familj och jag försöker hålla mitt arbete utanför familjen. För familjen är en sak, det privata är en annan och jag vill inte störa dem med mitt arbete och låta barnen hamna i skuggan av vad jag gör. De är viktigare än jag och när jag är färdig försvinner jag.

Men Zlatan Ibrahimovic vore inte sig själv om han inte i programmet också ifrågasatte möjligheten att dra sig undan media.

- Jag tror inte att det är möjligt men jag ska försöka, säger en skrattande Ibrahimovic.

Följ

Källa - 2018-07-25 12:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+