Zlatan omringas av ungarna

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan omringas av ungarna - Han har kallats arrogant av engelsk press. Men efter succéstarten i Manchester United-karriären har Zlatan Ibrahimovic hyllats som en god förebild och nu jämförs han med Eric Cantona.

Fransmannen lovordades för att han inspirerade talanger som David Beckham med sin disciplin vid träningarna och José Mourinho ser något liknande i den 34-årige svensken.

- Det första jag kan berätta är att han omringas av ungarna, de unga spelarna som Marcus Rashford och Luke Shaw, vid frukostbordet och måltiderna. Han vet vad han kan betyda för dem, även i hur han presterar under matcherna, säger Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic har gjort mål i två av två tävlingsmatcher för sin nya klubb.

- Jag tror han kan vara fantastisk för laget och ligan under de kommande två åren. Eric Cantona var här när han var på toppen av sin karriär. Den här killen (Ibrahimovic) är mer än bara en spelare.

Fotboll

Källa - 2016-08-15 15:54

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+