Zlatan öppnar padelhall

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan öppnar padelhall - På fotbollsplanen saknas Zlatan Ibrahimovic allt jämt.

Men som affärsman fortsätter idrottsstjärnan att bredda sig.

På torsdagskvällen invigde 36-åringen sin padelhall i Stockholm.

187 minuter. Det är Zlatan Ibrahimovics totala speltid för Manchester United den här säsongen. Efter knäskadan i april skrev anfallaren under sommaren på ett ettårsavtal med Premier League-klubben med målet att "avsluta det jag startat". I november gjorde han comeback, men återkomsten blev kortvarig. Sedan matchen mot Burnley på annandag jul har han saknats i Uniteds trupp.

Utöver rehabträning har svensken tid med annat. Medan andra Unitedstjärnor förbereder sig för lördagens stormöte med Liverpool invigde Ibrahimovic sin padelhall i Årsta industriområde i södra Stockholm. Padel är en racketsport som kan liknas vid både tennis och squash.

Förutom Ibrahimovic var bland annat hans lagkamrat från Manchester United, franske storstjärnan Paul Pogba, på plats. Likaså svenska idrottsprofiler som Henrik Larsson, Peter Forsberg och Jörgen Persson.

"Jag är väldigt stolt över Padel Zenter och jag hoppas att anläggningen betyder att sporten växer sig ännu starkare i Sverige", säger Ibrahimovic i ett pressmeddelande.

När han gör nästa comeback på fotbollsplanen, och vad som händer när kontraktet med United går ut i sommar, är oklart. Medieuppgifter placerar svensken i MLS-laget Los Angeles Galaxy.

Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Fredric Karén

Politisk chefredaktör: Tove Lifvendahl

Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi

Chef SvD Nyheter: Maria Sundén Jelmini

Chef SvD Näringsliv: Daniel Kederstedt

Chef SvD Kultur: Lisa Irenius

Postadress Svenska Dagbladet, 105 17 Stockholm

Besök Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Organisationsnummer 902004-3619

Telefon Kundväxel +46 8 618 02 20

Telefon Växel +46 8 13 50 00

Källa - 2018-03-01 19:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+