Zlatan överens med United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan överens med United - Det enda som kvarstår innan Zlatan Ibrahimovic är klar för spela i engelska Premier League är diskussioner med nye managern José Mourinho om svenskens roll i laget.

Ibrahimovic vill ha garantier från tränaren för att han kommer att spela en tongivande roll i Manchester Uniteds lagbygge under den kommande säsongen. Han vill inte flytta till Manchester United för att sitta på bänken, skriver The Guardian.

I går uppgav tv-kanalen Sky Sports att Zlatan Ibrahimovic var nära ett ettårskontrakt med Manchester United och att affären skulle offentliggöras före EM i Frankrike som inleds på fredag.

Zlatan Ibrahimovic uppges ha nobbat ett bud från Tottenham för att i stället välja Manchester United. Enligt The Guardian hänger affären bland annat också på att Ibrahimovics agent Mino Raiola kräver "ett högt belopp" i ersättning för att ro affären i land. Dessa förhandlingar har inte inletts. Enligt tidningens uppgifter innebär detta att övergången inte kommer att tillkännages förrän tidigast i början av nästa vecka.

Källa - 2016-06-04 11:33

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+