Zlatan Rooney förtjänar respekt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Rooney förtjänar respekt - Nyligen rapporterade brittiska medier om att Wayne Rooney hade en blöt kväll i en hotellbar under en landslagssamling och anfallsstjärnan tvingades be om ursäkt.

Manchester Uniteds tränare José Mourinho har ännu inte kommenterat incidenten.

Men efter 4-0-vinsten mot Feyenoord i Europa Leagues gruppspel gav Zlatan Ibrahimovic sitt stöd till Rooney.

- När du är en sådan person, som är så känd, så vill folk veta allting. Alla vill blåsa upp småsaker. Jag är van vid det från Sverige och bryr mig inte, sade den svenske superstjärnan enligt Skysports.

Rooney gjorde sitt 39:e Europamål i United-tröjan och är nu klubbens bästa målskytt genom tiderna i det internationella cupspelet.

- Jag tycker att vi borde uppskatta honom för den spelare som han är. Jag ser inte många spelare i England som har en sådan karriär. Jag är lite ledsen för den här situationen, för vi borde visa mer respekt för honom, sade Ibrahimovic.

- Som person är han fantastisk och som spelare har jag inte ett ont ord att säga om honom.

Ibrahimovic assisterade Rooney till målet som innebar att han passerade Ruud van Nistelrooy i historieböckerna.

United möter på söndag West Ham på hemmaplan i ligaspelet. Om Rooney gör mål går han upp jämsides med Sir Bobby Charlton som är klubbens bästa målskytt genom tiderna med 249 fullträffar.

- Jag är glad för hans skull och ska hjälpa honom att slå fler rekord, sade Ibrahimovic.

Källa - 2016-11-25 12:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+