Zlatan satsar i spelvärlden

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan satsar i spelvärlden - Zlatan Ibrahimovic fortsätter sin satsning i näringslivet. Nu går han in som delägare i spelstudion Isbit Games som ingår i börsnoterade Intellectakoncernen.

Zlatan kommer efter affären att äga 12,5 procent av aktierna i Isbit Games medan Intellecta kvarstår som huvudägare med 65,6 procent av aktierna, enligt ett pressmeddelade från Intellecta.

Zlatans tidigare affärer utanför fotbollsplanen består bland annat av ett varumärke för sportkläder tillsamman med Dressmanns ägare. Hans Volvosamarbete är inte helt okänt det heller. Dessutom har fotbollsikonen satt sitt namn på både parfymer och sportdrycker.

Källa - 2016-09-13 08:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+