Zlatan satte målrekord

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan satte målrekord - Zlatan Ibrahimovic är målfarligare än någonsin.

Hemma mot Caen slog han till med mål 31 och 32 i årets franska ligaspel - och därmed är det här Zlatans målrikaste ligasäsong i karriären. Ibrahimovic gjorde 30 mål under sin första säsong i Paris Saint-Germain.

I år har PSG sedan länge säkrat ligatiteln och Caen blev en munsbit som enkelt avfärdades med 6-0. Zlatan Ibrahimovic inledde målskyttet på Parc des Princes när han avlossade högerkanonen utanför straffområdet i tolfte minuten. Blaise Matuidi, Edinson Cavani, Angel Di Maria spädde på ledningen innan Zlatan satte 5-0 i 57:e minuten. Maxwell avslutade sedan målfesten.

PSG åkte i veckan ut ur Champions League, men har ändå ett par titlar kvar att jaga i vår. På tisdag väntar semifinal i franska cupen (mot Lorient) och på lördag är det finaldags i ligacupen (mot Lille).

Källa - 2016-04-16 19:00

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+