Zlatan slipper böter av United anses vara det stora offret

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan slipper böter av United anses vara det stora offret - Den personliga matchen mellan Tyrone Mings och Zlatan Ibrahimovic i matchen mellan Bournemouth och Manchester United verkar få rättsliga efterspel.

Det engelska fotbollförbundet FA har anmält både Ibrahimovic och Mings för våldsamt beteende och både Ibrahimovic och Mings rikserar tre matchers avstängning.

Däremot kommer Zlatan inte att straffas av Manchester United. Normalt straffar klubben avstängningar med böter, men det slipper Zlatan Ibrahimovic, uppger The Sun.

Klubben anser att svensken var det stora offret i händelsen och kommer ha överseende med honom.

Enligt The Sun vill José Mourinho inte stöta sig med Zlatan och göra honom upprörd med tanke på att Zlatan har ett utgående kontrakt som United gärna vill förlänga.

Källa - 2017-03-07 09:24

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+