Zlatan syntes inte till på Friends

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan syntes inte till på Friends - Korsbandskadade Zlatan Ibrahimovic missar vad som troligen hade varit hans sista stora match på svensk mark.

Enligt uppgifter ska han vara på plats på Friends Arena när Manchester United möter Ajax i Europa League-finalen på onsdagskvällen. Men när Uniteds spelare och ledare strosade runt på planen under några minuter dagen före match var Ibrahimovic frånvarande. Däremot tog sig Marcos Rojo, en annan skadad spelare, runt på kryckor.

Tidigare har José Mourinho, Uniteds manager, sagt att han vill se Ibrahimovic lyfta bucklan tillsammans med lagkaptenen Wayne Rooney om United vinner finalen.

En som saknar Ibrahimovic i finalen är Ajaxtränaren Peter Bosz.

- Han är en del av Ajax historia, Ibrahimovic. Den mannen har haft en otrolig karriär, så många mästerskap med så många klubbar i olika länder. Han är en personlighet och han presterar fortfarande för en storklubb. Han borde ha spelat den här finalen, men dessvärre är han skadad, sade Bosz på presskonferensen.

Källa - 2017-05-23 20:26

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+