Zlatan till angrepp mot Janne Andersson

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till angrepp mot Janne Andersson - - Så som allsvenskan och landslaget ser ut nu - förutom Jannes första samling, som blev annorlunda till andra samlingen - så såg det inte ut när jag började. Det var en helt annan sits, säger han till tidningen.

Ibrahimovic ställer frågan hur många med annan bakgrund som fanns med på första samlingen.

- Ingen. Sedan fick han frågan om det. Då bajsade han på sig. Andra samlingen tog han med spelare med annan bakgrund för att det skulle bli politiskt korrekt, säger han, och fortsätter senare:

- När jag såg den första samlingen var det som att någon skickade ett meddelande: Det Zlatan har gjort, det Zlatan står för, det är inte okej här.

Ibrahimovic tar upp frågan flera gånger under intervjun med Expressen.

- Jag vet inte, det känns som om Sverige. . . nu på slutet har det hänt något. Isak har kommit in i bilden. Tankovic har kommit in i bilden. Annars ser det ut lite som innan jag kom in. Det är en sekt, och den sekten stannar kvar hela tiden även om det finns bättre spelare där ute.

Förbundskapten Janne Andersson har många gånger fått frågan kring representation i landslaget.

Källa - 2019-10-08 07:03

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+