Zlatan till United före EM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till United före EM - Det har tisslats och tasslats den senaste tiden, men ännu har ingen av huvudpersonerna bekräftat. Men på fredagskvällen hävdade brittiska Sky, och hänvisade till källor, att Zlatan Ibrahimovic kommer att skriva på för Manchester United - och det före EM-turneringen.

Sky rapporterar att den engelska storklubbens vice ordförande Ed Woodward och Ibrahimovics representanter för tillfället slutför förhandlingarna gällande ett ettårsavtal. Den svenske stjärnanfallaren, som lämnar Paris Saint-Germain på fri transfer, blir i så fall nye tränaren José Mourinhos första storvärvning.

Källa - 2016-06-03 23:23

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+