Zlatan uppges flytta till Los Angeles

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan uppges flytta till Los Angeles - Det är den franske sporttidningen L'Equipe som kommer med uppgifterna. Enligt dessa ska den svenske forwarden redan ha skrivit på för den amerikanska MLS-klubben LA Galaxy för tre veckor sedan och flytta till Kalifornien när säsongen inleds i mars. Tidningen hänvisar till anonyma källor.

Ibrahimovic har kämpat med att komma tillbaka efter den svåra knäskada han drabbades av i april i fjol och gjorde comeback i slutet av förra året. Men på senare tid har det inte blivit så mycket speltid i Manchester United, som dessutom värvade anfallaren Alexis Sanchez från Arsenal för en vecka sedan.

I måndags kommenterade Manchester Uniteds manager José Mourinho spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovic och sade att klubben inte tänkte stå ivägen om 36-åringen vill lämna klubben.

- Zlatan är inne på sitt sista år på kontraktet. Om - och jag säger om och upprepar att han inte har sagt något till mig - det stämmer att Zlatan vill ha en framtid i en annan klubb, i ett annat land, kommer vi att hjälpa honom så att det kan hända. Inte göra livet svårt för honom, sade Mourinho på en presskonferens inför matchen mot Tottenham.

Enligt Aftonbladet är inte övergången till Los Angeles Galaxy klar, men "närmaren än någonsin". Det är också oklart om Ibrahimovic kan tänka sig att lämna Manchester United redan i mars eller om han vill spela klara säsongen med klubben som är kvar i Champions League och ligger tvåa i Premier League.

Källa - 2018-01-31 08:23

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+