Zlatan var inte i Manchester

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan var inte i Manchester - Det kan tyckas som en udda EM-uppladdning, men mindre än en vecka innan Sveriges EM-premiär mot Irland lade den svenska lagkaptenen en hel dag på att prata om kläder.

Fotbollsfrågor och transferfrågor var på förhand bannlysta när Zlatan Ibrahimovic tog emot världspressen för att berätta om nya sportklädesmärket A-Z i ett soligt, lyxigt hotellrum i Paris, staden han fram till nyligen kallat hem.

- Ni ser, ända sedan jag lämnade Paris har Paris gråtit. Nu kommer jag till Paris och solen skiner. Det är så det funkar, säger han med ett patenterat, brett leende och referens till de kraftiga regn som svämmat över floden Seine den senaste veckan.

TT: Med tanke på tajmingen tror jag alla ändå vill veta vad nästa steg blir för dig?

- Vi får se vad som händer. Ett steg i taget. Men resan, vi har några äventyr kvar.

Medieuppgifter i England säger att Ibrahimovic kommit överens med Manchester United om ett ettårskontrakt. Spekulationerna har sagt att han skulle resa till Manchester i går för att skriva på papprena, för att sedan lansera kläderna i Paris i dag och till slut återsamlas med landslaget vid Sveriges EM-bas i Pornichet i morgon.

Men det förnekar anfallsstjärnan.

TT: Var du i Manchester i går?

- Nej, jag var här. I Paris. Nej.

Paris, TT:s utsända

Källa - 2016-06-07 14:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+