Zlatan Vi har en match kvar

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Vi har en match kvar - Den bittra förlusten efter Èders mål i 88:e minuten sved hos alla spelare, men medan övriga visade fansen sin uppskattning och tackade för uppbackningen, gick Ibrahimovic raka vägen av planen.

För det visade Hamrén förståelse - och tycker det är något andra också ska göra

- Om han är besviken och går in måste alla förstå och respektera det. Vi människor är på olika sätt, säger han.

Inte ett avslut på mål

Trots sin status som världsstjärna har Ibrahimovic - som övriga i laget - inte kommit till ett enda avslut på mål efter 180 spelade minuter i EM.

En stor besvikelse och något som väcker förundran internationellt.

- Han har gjort vad han ska i två matcher. Han hade ett tufft jobb mot tre defensivt starka spelare (Juventus trio Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli och Leonardo Bonucci). Vi har svårt att skapa tryck, vilket han behöver. En forward behöver understöd, säger Hamrén.

Ger inte upp

Zlatan Ibrahimovic ger inte upp. En seger mot Belgien garanterar förmodligen att Sverige blir sämst trea i gruppen och fyra poäng bör räcka för att Sverige ska bli en av de fyra grupptvåor som går vidare.

- Första matchen gjorde vi inget bra och fick en poäng, i dag gjorde vi det mycket bra och fick noll poäng. Vi får se vad vi behöver göra i tredje matchen.

- Vi har en match kvar och vinner vi den kan vi kvalificera oss.

I spelargången, på väg ut till matchen, sågs han krama om Gianluigi Buffon, den gamle klubbkompisen från tiden i Juventus. De småpratade med varandra.

- Det är alltid speciellt att möta Italien, det är mitt andra hem.

Matchen?

- Vi är bra fram till 89:e minuten, sedan gör vi ett misstag och får ett mål emot oss.

Toulouse, TT:s utsände

Källa - 2016-06-17 19:25

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+