Zlatan Vi tror på det vi gör

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Vi tror på det vi gör - Ibrahimovic har varit mållös i fem ligamatcher och hans Manchester United inte vunnit i ligan på över en månad, efter en förlust och två oavgjorda matcher. Och i september blev det förlust med 1-2 mot Manchester City.

I kväll möts de igen i ligacupens åttondelsfinal. Då hoppas Ibrahimovic på seger.

- Det är det vi vill. De har bra kvalitetsspelare, de vet vad de gör och vad de behöver göra, men det vet också vi. Det är kul att möta bra spelare, det är i de matcherna som man får ut max av sig själv, säger Ibrahimovic.

Inför det förra derbyt skojade den svenske anfallsstjärnan med Citys målvakt Claudio Bravo genom att skicka träningskläder från sin kollektion till Bravo med hälsningen "det kommer du att behöva".

Även nu skickar han pikar mot City. På frågan om han stött på några City-supportrar på stan, svarar Ibrahimovic:

- Jag har träffat många men de har blivit United-supportrar efter att ha träffat mig.

United kommer till matchen efter att ha slickat såren från 0-4-förlusten mot Chelsea i helgen. City är inte heller i storform och har ingen seger i de fem senaste matcherna.

Källa - 2016-10-26 12:58

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+