Zlatans film tränar redan med boll

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans film tränar redan med boll - Zlatan Ibrahimovic väntas vara borta från fotbollsplanen länge efter knäskadan han råkade ut för i april.

Men nu har stjärnanfallaren lagt ut en film på Instagram som ger visst hopp om en snabbare comeback än vad många trott. Filmklippet visar hur Ibrahimovic står barfota och med snabba fötter passar tillbaka bollar på volley i högt tempo.

"Touchen försvinner aldrig. Lejon återhämtar sig inte som människor", skriver han under bilden.

Så sent som i förra veckan hade Zlatan Ibrahimovic med sig kryckor när han var i Solna i samband med Manchester Uniteds Europa League-final mot Ajax. Kontraktet med United går ut den 30 juni, men tidigare under onsdagen sade Zlatans agent Mino Raiola att den 35-årige svensken gärna stannar kvar i klubben.

Källa - 2017-05-31 22:48

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+