Zlatans kompis bäst i Europa

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans kompis bäst i Europa - För den svenska publiken är han kanske mest känd som Zlatans kompis under en stor del av proffskarriären, men i och med gårdagens cuptitel med Paris Saint-Germain är brasilianske vänsterbacken Maxwell även den spelare med flest europeiska fotbollstitlar - 36 stycken.

Lördagskvällens franska cupen-final mot Angers, som PSG vann 1-0 efter självmål på tilläggstid, kan även ha varit Maxwells sista match i PSG-tröjan. 35-åringen sitter på ett utgående kontrakt och fick, med kaptensbindeln runt armen, höja bucklan efter cuptriumfen.

Maxwell spelade tillsammans med Zlatan i så väl Ajax som Inter, Barcelona och PSG. Han ville i går inte svara på franska mediers frågor om sin framtid i klubben eller fortsättningen på karriären.

Källa - 2017-05-28 09:08

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+