Zlatans kritik mot MLS Systemet är skit

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans kritik mot MLS Systemet är skit - Zlatan Ibrahimovic har ledsnat på det amerikanska ligaupplägget - något Los Angeles Galaxy-stjärnan nu har gjort tydligt inför den samlade pressen i samband med en träning.

- Jag tycker att systemet är skit, men det är så det är, säger han bland annat till ESPN.

Den svenske anfallaren syftar på det faktum att det i MLS - precis som i NHL (ishockey), NBA (basket), NFL (amerikansk fotboll) och MLB (baseball) - finns två divisioner, den östra och västra konferensen, innan säsongen avgörs i ett slutspel.

- Ni pratar om mentalitet och för mig gäller det varje dag. Det handlar om träning och hur du tränar avspeglar sig på matcherna. För mig är resultaten i matcherna väldigt viktiga. Men här kan du komma på sjunde plats, ändå nå slutspel och vinna. Så hur skapar du en sådan mentalitet så att du håller dig på tå 24 timmar om dygnet? Det är väldigt svårt, säger Ibrahimovic.

Källa - 2019-08-09 10:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+