Zlatans löfte till Beckham Tar med landslaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans löfte till Beckham Tar med landslaget - Sverige mötte England i VM-kvartsfinal förra sommaren och de båda legendarerna David Beckham och Zlatan Ibrahimovic tog tillfället i akt att gruffa lite på sociala medier.

"Yo David Beckham om England vinner så bjuder jag på middag vart du vill i världen, men om Sverige vinner så bjuder du mig på vad jag än vill ha från Ikea ok?", skrev Zlatan på Instagram.

Beckham svarade på inlägget.

"Om Sverige vinner ska jag personligen ta dig till Ikea och köpa vad du än behöver till ditt nya palats i LA, men när England vinner vill jag att du kommer till en landskamp på Wembley bärandes en England-tröja och njuta av fish & chips i halvtid,", skrev Beckham.

- Jag tar med det svenska landslaget, det måste följa med.

Någon specifik landskamp är inte inbokad dock.

- Så snart jag kan, jag är upptagen, säger Zlatan med ett skratt i showen.

Följ

Källa - 2019-03-01 09:13

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+