Oväntade uppgifter Zlatan inte bäst betald i PSG

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Oväntade uppgifter Zlatan inte bäst betald i PSG Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Oväntade uppgifter Zlatan inte bäst betald i PSG - Zlatan Ibrahimovic är den störste stjärnan i Paris Saint-Germain - och han gör allra flest poäng framåt.
Ändå har han inte högst inkomst i laget
Där blir svensken brädad av argentinaren Angel di Maria.

Men det gör honom inte den till spelare som drar in mest pengar - om man räknat ihop bruttolön med bonusar, sign on och reklam- samt sponsorintäkter.

Då är det Angel di Maria som sitter med den fetaste dealen, 223 miljoner kronor om året. Zlatan Ibrahimovic är dock inte långt efter. Svensken kammar enligt France Football in 214 miljoner kronor om året.

De båda PSG-lirarna ligger dock i ordentlig lä i världstoppen. Lionel Messi drar in mest, 687 miljoner kronor per år och Cristiano Ronaldo är två med 625 miljoner kronor per år.

Källa - 2016-04-12 13:36

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+