Lämnar Zlatan besked om framtiden?

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lämnar Zlatan besked om framtiden? Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Lämnar Zlatan besked om framtiden? - När fotbollsstjärnan hade sin första presskonferens under EM-förberedelserna, i torsdags, var han förtegen om vilken klubb han var på väg till nu när kontraktet med Paris Saint-Germain går ut.

- Men jag har gjort mitt val. Det gjorde jag för länge sedan, sade han då.

Dagen efter gjorde hans favorittränare José Mourinho klart med Manchester United, och spekulationerna om att Ibrahimovic snart skriver på för Premier League-klubben fick förnyad fart.

I slutet på förra veckan kom det fram uppgifter som sade att Ibrahimovic tänker tacka för sig i landslaget efter EM.

I måndags mötte Sverige Slovenien i en mållös första förberedande match inför EM i Frankrike, där Sverige inleder mot Irland den 13 juni. Ibrahimovic spelade inte eftersom han fortfarande besväras av sin vadskada. Men hans hemmapublik i Malmö hyllade honom ändå under pausvilan.

Då bad Ibrahimovic om ursäkt för att han inte spelade. Men sade också något kryptiskt:

- Men jag kommer, vänta bara på mig.

I förra veckan inledde landslaget EM-lägret i Stockholm, men har nu flyttat förberedelserna till Båstad där han är kvar tills landskampen mot Wales på söndag, som spelas på Friends Arena.

Källa - 2016-06-01 07:44

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+