Uppgifter Zlatan överens med Manchester United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter Zlatan överens med Manchester United Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter Zlatan överens med Manchester United - Zlatan Ibrahimovic har kommit överens med Manchester United om sin lön och andra personliga villkor. Det uppger den brittiska tidningen The Guardian på lördagen.

Det enda som kvarstår innan Zlatan Ibrahimovic är klar för spel i engelska Premier League är diskussioner med nye managern José Mourinho om svenskens roll i laget.

Ibrahimovic vill ha garantier från tränaren att han kommer att spela en tongivande roll i Manchester Uniteds lagbygge under den kommande säsongen. Han vill inte flytta till Manchester United för att sitta på bänken, skriver The Guardian.

På fredagen uppgav tv-kanalen Sky Sports att Zlatan Ibrahimovic var nära ett ettårskontrakt med Manchester United och att affären skulle offentliggöras före EM i Frankrike som inleds på fredag.

Zlatan Ibrahimovic uppges ha nobbat ett bud från Tottenham för att i stället välja Manchester United. Enligt The Guardian hänger affären bland annat också på att Ibrahimovics agent Mino Raiola kräver "ett högt belopp" i ersättning för att ro affären i land. Dessa förhandlingar har inte inletts. Enligt tidningens uppgifter innebär detta att övergången inte kommer att tillkännages förrän tidigast i början av nästa vecka.

Efter söndagens EM-genrep mot Wales har landslagsspelarna två dagar ledigt. På tisdag är Ibrahimovic hemma i Paris där han har ett kommersiellt uppdrag.

Att han börjar veckan med att göra klart med Manchester United låter som en rimlig, kvalificerad gissning.

Förbundskaptenen Erik Hamrén har inga synpunkter på vad spelarna ägnar sig åt under de lediga dagarna före avresan till Frankrike på onsdag.

- Vi (i landslagsledningen) planerar vårt och sedan får spelarna sköta sitt, säger han.

Källa - 2016-06-04 12:06

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Fotbollsgalan svt nyheter
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan Zlatan
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan kollektion

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+