Zlatans svar på måltorkan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans svar på måltorkan Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans svar på måltorkan - Fyra mål på fyra matcher - sedan måltorka i 450 minuter i Premier League.

Nu svarar han på kritiken.

"Målen kommer när de kommer, så har det alltid varit", säger anfallaren i appen Zlatan Unplugged.

Zlatan Ibrahimovic radade upp mål i inledning av Premier League. Efter fyra omgångar hade anfallaren stått för fyra fullträffar för Manchester United.

Men 35-åringen har gått mållös i ligan sedan dess, han har inte nätat på fem matcher. Totalt har det inte blivit ett enda ligamål på över 450 minuter.

Uppgifter: Vill byta ut Zlatan

Daily Mail hävdar att flera spelare i laget vill att Wayne Rooney ska få rollen som anfallare mot Burnley. Den brittiska tabloiden påstår att flera spelare anser att Zlatan Ibrahimovic ska ställas över i helgen.

Anfallaren har lämnat kommentarer i sin app "Zlatan Unplugged" inför mötet med Burnley. Där har han yttrat sig allmänt angående måltorkan i Premier League.

"Målen kommer när de kommer, så har det alltid varit. Det är mycket nytt här så innan allt klickar tar det tid", säger Zlatan i appen.

"Det blir en tuff match. " Jönsson

Källa - 2016-10-28 23:02

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+