Zlatans val Hyr hus i förorten

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans val Hyr hus i förorten Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans val Hyr hus i förorten - Veckolönen är 2,6 miljoner kronor.

Men Zlatan Ibrahimovic uppges välja bort lyxen.

Enligt Sunday Express är "Ibra" på jakt efter en hyresrätt - i förorten Heaton Mersey.

Guide: Se Zlatan på plats på Old Trafford

Cheshires "Golden Triangle" är det mest exklusiva villaområdet i Manchester. Flera spelare från stadens respektive storklubbar - United och City - har valt att bosätta sig i lyxnästen som Bowden, Hale Barns och Alderley Edge och det sistnämnda alternativet har pekats ut som Zlatan Ibrahimovics troliga hemadress för det kommande året.

Men så blir inte fallet, enligt Sunday Express.

Tidningens Manchester United-korrespondent Richard Tanner kommer på onsdagskvällen med nya uppgifter om att den svenske världsstjärnan - med familj - är ute efter att hyra ett hus i förorten Heaton Mersey.

Äger flera lyxfastigheter

Det vore minst sagt överraskande med tanke på att de flesta av Ibrahimovics nya lagkamrater bor i "Golden Triangle" samt att den svenske världsstjärnan håvar in en veckolön på 2,6 miljoner kronor.

Under sin tid i Paris Saint-Germain bodde "Ibra" i en lyxvåning i Paris på 600 kvadratmeter med en månadshyra på 282 000 kronor och även under sejourerna i Inter och Milan bodde familjen Ibrahimovic-Seger centralt, i Milanos flådigaste kvarter.

Zlatan äger sedan tidigare fastigheter i Milano, New York, Miami och Stockholm. Familjen har även en villa ute på Resarö och i oktober 2015 köpte Zlatan Ibrahimovic fastigheten Lindormen 13 på Storgatan 26, mitt på Östermalm, för 110 miljoner kronor.

"Glömmer aldrig"

Samtidigt har den 34-årige stjärnan alltid sagt att det är viktigt att komma ihåg var man kommer ifrån.

- Var jag än går representerar jag Sverige men också Rosengård. För mig är Rosengård mitt område. Det är en del av mig och var jag än spelar så är jag Zlatan från Rosengård. Du glömmer aldrig var du kommer ifrån. Det var mitt hem när jag var barn och det är fortfarande mitt hem. Jag önskar att jag kunde åka tillbaka och bo där, hänga med mina vänner där. Problemet när jag är berömd nu är att jag inte kan det. Det är synd, sa han i en intervju med ESPN 2014.

Manchester United är just nu i Kina på försäsongsturné.

Zlatan Ibrahimovic är inte med utan väntas göra sin debut först i matchen mot Galatasaray i Göteborg 30 juli.

Guide: Se Zlatan på plats på Old Trafford

Källa - 2016-07-21 00:46

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+