Andra raka segern för krislaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Andra raka segern för krislaget - Tränaren Steve Bruce lämnade laget bara veckor innan säsongen började och under försäsongsträningen var, under en period, blott nio spelare skadefria. Men den tillförordnade tränaren Mike Phelan lyckades skrapa ihop fullt lag mot Leicester. Och efter 2-0 mot Swansea har Hull full pott i Premier League-fotbollen.

Swansea dominerade lördagens match, men det var Hull som gjorde målen: Shaun Maloney i 79:e minuten och Abel Hernández två minuter in på tilläggstiden.

Agüero i målstim

Förutom Hull har också Manchester City, Manchester United och Chelsea tagit sex poäng de två första omgångarna.

City-anfallaren Sergio Agüero är i målform. Efter sina tre mål i Champions League-kvalet mot Steaua Bukarest i tisdags gjorde argentinaren ytterligare två i 4-1-segern borta mot Stoke. Det innebär att han går upp i delad skytteligaledning med lokalkonkurrenten Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic.

Agüero gav City ledningen med 1-0 på straff i 27:e minuten och ökade på till 2-0 nio minuter senare. Bojan reducerade för Stoke tidigt i andra halvlek innan Nolito, inbytt i andra halvlek, avgjorde matchen med mål i 86:e minuten och ytterligare ett på tilläggstid.

City toppar tabellen tack vare bättre målskillnad än tvåan United, tredjeplacerade Hull och Chelsea.

Chelsea vände

Chelsea tog sin andra raka 2-1-seger. Laget hamnade i underläge borta mot Watford, men mål av Batshuayi och Diego Costa i 80:e respektive 87:e minuten säkrade Londonlagets andra trepoängare i rad.

Liverpool är samtidigt tillbaka på jorden efter 4-3-segern i premiären borta mot Arsenal. På lördagen föll Liverpool borta mot nykomlingen Burnley med 0-2.

Även Arsenal blev utan seger i den andra omgången - precis som Leicester. När lagen möttes gjordes det inte något mål.

Källa - 2016-08-20 17:07