Pontus Jansson hyllas Forsberg mot toppen i Tyskland

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Pontus Jansson hyllas Forsberg mot toppen i Tyskland - Efter rivstarten i Premier League har det gått trögt. Zlatan mållös igen när José Mourinho återvände till Stamford Bridge och hans United fick stryk av hans forna klubb Chelsea med 4-0. "Det är för billiga mål vi får emot oss", sa Zlatan i sin app.

Leeds fortsätter att klättra i andraligan efter en bedrövlig start. 1-0 borta mot Wolverhampton i helgen. Pontus Jansson tar för sig allt mer och hyllas för sin resoluta spelstil. Kolla klippet här med hans "Best Moments. "

Leipzig fortsätter att vinna. 3-1 i helgen hemma mot Werder Bremen och upp på andra plats i Bundesliga. Emil Forsberg mållös den här gången, varnad och utbytt i 84:e minuten. Men ändå hyllad av hemmapubliken efter matchen.

Miiko Albornoz brände en straff när Hannover åkte på andra raka förlusten i Bundesliga 2 och halkade ner på femte plats. Nürnberg vann hemma med 2-0. Albornoz fick chansen att reducera med kvarten kvar, men missade och är fortfarande mållös i Tyskland efter 61 matcher sedan övergången från MFF 2014.

Den förra MFF-anfallaren spräckte sin målnolla i serbiska ligan när han fixade 1-1 hemma i toppmötet med Radnicki Nis. Partizan låg under i halvlek, men Djurdjic utjämnade tre minuter efter sidbytet när han häll sig framme på en hörna. Se målet här.

Heerenveen fortsätter att vinna, 3-1 mot Heracles i helgen, Sam Larsson fortsätter att göra mål, hans femte på åtta matcher, Simon Thern fortsätter att nöta bänk. Inte bara uppåt i Nederländerna således.

Färdigspelat i ligan för säsongen och Beijing Renhe kvar i Kinas andradivision. 4-1 i sista omgången mot Zhejing Yiteng påverkade inte det. Det blev en fjärdeplats och de två bästa lagen går upp.

Målskytt i Serie A-debuten för Bologna förra helgen. Fick åter förtroende som startman på söndagen och spelade hela matchen när det blev 1-1 hemma mot Sassuolo.

Fick spela sista tio minuterna och ersatte målskytten Jérémy Ménez när Bordeaux bara fick 1-1 hemma mot nästjumbon Nancy.

Båda två i startelvan - och båda två utbytta i andra halvlek när Toulouse fick nöja sig med 0-0 borta mot Angers.

Trummar på i danska ligan. 3-0 borta mot OB i helgen och sex poängs försprång till tvåan Brøndby.

Förlust i helgen efter fem raka segrar. 0-2 borta mot ligafyran Lyngby. Ingen Simon Kroon i truppen. Missat de två senaste matcherna på grund av skada. "Överansträngning i baksidan. Förhoppningsvis kan jag vara tillbaka till nästa match i ligan [hemma mot Horsens på söndag]", hälsar Simon Kroon.

Inbytt i slutminuterna när Randers föll borta mot Horsens, 0-1.

Det börjar dra ihop sig för Stabaek och Agon Mehmeti. Två omgångar kvar av norska ligan och nästjumbon har två poäng upp till säker mark. Tog ledningen hemma mot ligafemman Sarpsborg, men förlorade 1-2 efter baklängesmål i 85:e och 88:e minuten. Agon inbytt med kvarten kvar.

1-2 hemma mot Kayserisport och fast på nedre halvan av tabellen. Daniel Larsson utbytt med knappa kvarten kvar.

Utanför truppen för andra matchen i rad när det blev förlust hemma mot ligaledarna Istanbul Basarsehir.

Drömmål förra helgen när han räddade 1-1 mot Mosta. 0-1 denna helgen mot Valetta och fortsatt bottenstrid.

Källa - 2016-10-24 09:04