Rapparen hyllas av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Rapparen hyllas av Zlatan - Zlatan tycker om rapparens Abidaz låtar.

Han och John Guidetti har fått skivan i förväg och skickar beröm via sms.
- De skrev att den var monster och att de älskar den, säger Abidaz.

Rapparen Abiel "Abidaz" Ghebrehiwet släpper nytt album trots att han sagt att han inte ska släppa mer musik efter första plattan som kom ut år 2013.
- Jag spelade in mycket låtar för skojs skull. Sen blev det så bra och så stor förfrågan från fans och jag behövde försörja mig själv igen. Jag har fått ett till barn. Men för mig är det inte som en till skiva. Det är mer en fortsättning på den förra, säger han.

- Jag är ganska ärlig. Jag gör ingenting med min röst. Jag förvränger den inte eller försöker låta som något annat. Jag gör ärlig musik från hjärtat så det brukar ofta gå in i andras hjärtan.

Han fortsätter:

- Det Zlatan gillar, gillar väl alla?

Planen nu är att bege sig ut på turne och därefter lämna rampljuset. En tredje skiva kommer inte komma. Frågan är vad som händer om Zlatan smsar och säger att han vill ha ny musik?
- Ja men då fixar jag det. Jag har hur många låtar som helst som de inte hört. Zlatan kan få låtar, det är inga problem. Landslaget kan få en egen liten skiva, säger han. 469ab0385cf2eaa3015058160d3215f/">John Guidetti
Abidaz
LouiseÅström

Källa - 2016-06-17 18:14

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+