Zlatans värsta måltorka på nio år

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans värsta måltorka på nio år - Massor av chanser men inga mål den här gången heller och bara 0-0 hemma mot Burnley. Zlatan och United har lite att jobba med. Det är första gången på nio år som han går mållös från sex raka ligamatcher. "När den inte vill gå in, då vill den inte gå in", konstaterar Zlatan i sin app.

Tredje raka segern efter sent avgörande hemma på Elland Road. 2-0 efter ledningsmål i 83:e minuten på straff och tvåan på straff. Pontus Jansson drog på sig säsongens tredje varning med kvarten kvar och är avstängd i nästa match.

Seger i nästa sista omgången hemma mot Reading, 3-2. Manchester City klara mästare, Chelsea klar tvåa som också får spela Champions League nästa säsong.

Spelade hela matchen när Leipzig slog Darmstadt med 2-0 borta. Skuggar ledande Bayern München i ligatoppen som obesegrad tvåa.

Bänkad för första gången den här säsongen när Hannover vann hemma med 3-1 hemma mot Würtzberger Kickers. Trea i Bundesliga 2 just nu.

0-0 i prestigemötet hemma mot Frankfurt. Fischer och Gunnarsdottir från start, Mittag och Bachmann byttes in med halvtimmen kvar att spela.

Tvåmålsskytt i mötet med serieledarna Balzan, men Tarxien Rainbows fick nöja sig med en poäng, 2-2. Alex Nilsson satte ettan i elfte minuten och tvåan strax efter pausvilan, men Balzan kom igen och kvitterade på stopptid.

Startman för tredje matchen i rad, men förlust hemma mot Fiorentina, 0-1. Mittbackskollegan Daniele Gastaldello blev utvisad efter knappa halvtimmen och Fiorentinas Nikola Kalinic avgjorde på straff.

Tredje raka segern av tre möjliga i ligaupptakten. Den skånska målvakten fick släppa en boll förbi sig när hennes nya klubb Fiorentina hemmaslog hennes förra klubb Verona med 3-1.

Bänkad hela matchen när Stabaek åkte på en ny snyting. 0-3 borta mot Molde och nu avgörs allt i sista omgången på söndag. Mehmetis lag tar emot avsågade jumbon Start på hemmaplan och måste vinna, men behöver också få andra resultat med sig för att undgå nedflyttning eller kval.

Robin Olsen slog Johan Dahlin i matchen i matchen mellan de forna MFF-målvakterna. 3-1 till FC Köpenhamn med Midtjyllands reducering i slutminuterna. Bara Markus Halsti blev utan speltid av de före detta spelarna i Malmö FF.

Kämpar vidare med sin rehab för en överansträngd baksida. Sønderjyske vinner ändå, 2-0 hemma mot Horsens i helgen.

Utanför matchtruppen när Randers bortaslog Lyngby med 2-0 och klättrade upp på fjärde plats i danska ligan.

2-2 borta mot ligaledarna Feyenoord sedan förra Elfsborgsspelaren Arber Zeneli räddat poängen med ett mål och en assist. Simon Thern fick inte ens chansen, fast på bänken.

Tung förlust hemma mot Lyon somk vann med 2-1 och bröt en svit på tre raka förluster. Durmaz med hela matchen, Toivonen inbytt sista halvtimmen.

0-0 borta mot Marseille. Kiese Thelin bänkad hela matchen.

Spelade hela matchen när de obesegrade ligaledarna slog Neftci med 4-1 på hemmaplan.

Utbytt med tjugo minuter kvar att spel när Tel Aviv föll borta i toppmötet med ligaledarna Hapoel Beer Sheva, 0-2. Närmast på programmet är Europa League på torsdag mot AZ Alkmaar.

Fick nöja sig med ett inhopp i slutminuterna när Partizan slog Radnik Surdulica på bortaplan med 3-1 och klättrade upp på andra plats i serbiska ligan.

Andra raka segern när Osmanlispor besegrades med 3-1 på hemmaplan. Daniel Larsson inbytt i 65:e minuten.

Utanför truppen för tredje matchen i rad när det blev storförlust borta mot Fenerbahce, 0-5.

Bra start i slutspelet när Seattle Sounders slog Dallas med 3-0 på hemmaplan. Retur på söndag i Texas.

Källa - 2016-10-31 11:42