Ris och ros till landslaget

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ris och ros till landslaget Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Ris och ros till landslaget - Mattias Balkander, Göteborgs-Posten:

"Vi dog en smula, men har ett liv kvar. Så fortsätt tro, se till förbättringen och njut av att chansen finns. Så var det inte i Ukraina för fyra år sedan. Då avslutade Erik Hamréns Sverige med seger mot toppnationen Frankrike, till ingen nytta, men likväl. Det går att slå bra lag, det gäller bara att tro på sin idé, stå för vad den innehåller och fila på kanterna.

Seger mot Belgien i Nice på onsdag är möjligt".

Anders Lindblad, Svenska Dagbladet:

"Det var en hoppingivande insats, men likväl en förlust och fortfarande noll egna avslut på mål i EM. Sanningen svider.

Några sekunders tappad koncentration, och vips så låg bollen i nät.

Otur?

Nej, snarare italiensk skicklighet".

Simon Bank, Aftonbladet:

"Det är klart att vi kan förbanna alla omilda marginaler, det är klart att vi kan svära över ett sent motståndarmål eller vara upprörda över en tröjdragning i straffområdet i slutsekunderna - men ett lag som inte skjutit ett enda skott på mål under tre timmars EM-spel har faktiskt ingen rätt att gnälla.

Noa Bachner, Expressen:

"Sverige slocknade till slut, tålamodet övergav Andreas Granqvist och då högg Eder precis som det är tänkt att Eder ska hugga när han har gjort sitt jobb, en sorts efterfest när skiftet är över. Det går att peka på små marginaler här, men när Italien visade sina kort satt Sverige med vare sig kungar eller legendarer som kunde göra skillnad.

Det här var ett resultat med bättre eftersmak men färre poäng. Mot Belgien behövs båda delar av ett Sverige som måste fortsätta tro men börja veta. "

Johan Esk, Dagens Nyheter:

"Nu har Sverige spelat två matcher, inte skapat ett enda avslut på mål och lagets enda världsstjärna har värmt upp i 180 minuter nu.

- Han har gjort det bra, säger Erik Hamrén om Zlatans EM så här långt.

Har vi sett samma matcher?

Ska vi inte ha större krav på Sveriges bästa spelare genom tiderna?

Jag kräver inte att han ska klacksparka in konstmål, begär inte cykelsparkar i mål från 30 meter eller målbomber i nättaket.

Men ett grundkrav är att han i alla fall gör något.

Om Sverige ska snubbla sig vidare från EM:s gruppspel krävs troligen en bragd mot Belgien. Det skulle vara en historisk seger".

Källa - 2016-06-17 20:46

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+