Zlatan Jag kan spela tills jag blir 50

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag kan spela tills jag blir 50 Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Jag kan spela tills jag blir 50 - Zlatan Ibrahimovic hyllas efter sina två mål mot West Bromwich i lördags. Manchester Uniteds stjärnanfallare har därmed gjort 16 mål i höst, varav elva i Premier League.

När målen uteblev under en tid sades det att 35-åringen var för gammal.

Nu hyllas han i stället för sin fysik och sade själv efter matchen:

- Även om jag är 35 känner jag mig som 20. Och jag tror att jag kan spela tills jag blir 50. Ju äldre jag blir desto bättre blir jag - precis som med vin.

Enligt Manchester Uniteds webbplats sade svensken till medierna i lördags att han alltid tränar upp sin kropp utifrån vad som krävs för just den ligan han spelar i.

- Jag har spelat i olika ligor i olika länder och har anpassat kroppen för det, för det sätt som man spelar där. Här är tempot högt och det blir mycket spel fram och tillbaka, vilket jag var förberedd på och har förberett kroppen på.

Källa - 2016-12-19 08:49

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+