Mål, skador bänknötande inför VM kvalet

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mål, skador bänknötande inför VM kvalet - Man United 7 matcher/4 mål.

• Ett gult kort var allt Zlatan fick med sig från helgens ligamatch mot Stoke. Inhopparen Anthony Martial gjorde målet när Manchester United spelade 1-1 hemma mot Stoke.

Leeds United 6 matcher/0 mål.

• Har etablerat sig på allvar i Leeds. Spelade åter nittio minuter i helgen när Barnsley besegrades med 2-1 på hemmaplan. Skönt besked också för förbundskapten Janne Andersson inför VM-kvalet med tanke på att Jansson klev av förra matchen i tisdags med känning i ett lår.

FC Köpenhamn 11 matcher/6 nollor resp 8 matcher/1 mål.

• FCK fick nöja sig med 0-0 borta mot Viborg efter veckans urladdning mot Brygge i Champions League (4-0). Skön nolla dock för Robin Olsen inför VM-kvalet. Erik Johansson spelade också hela matchen.

Sønderjyske 9 matcher/4 mål.

• Simon Kroon såg till att Sønderjyske förlängde sin segersvit till fyra matcher. På tilläggstid satte han matchens enda mål från straffpunkten borta mot Aalborg.

Midtjylland 8 matcher/3 nollor resp 5 matcher/0 mål.

• Johan Dahlin släppt en boll förbi sig och det räckte för förlust borta i toppmötet med Lyngby. Markus Halsti bänkad hela matchen.

Bordeaux 4 matcher/2 mål.

• Edinson Cavani gjorde båda målen när PSG slog Bordeaux med 2-0 hemma på Parc des Princes. Isaac Kiese Thelin bänkad hela matchen.

8 matcher/2 mål resp 6 matcher/2 mål.

• Efter tre raka segrar och flera svenskmål kom en plump i protokollet i helgen när ligafyran Toulouse förlorade borta mot Caen. Jimmy Durmaz spelade hela martchen, Ola Toivonen inbytt i 65:e minuten.

Bologna 0 matcher/0 mål.

• Kommer till landslagets VM-kvalsamling utan några ligamatcher i benen. På bänken igen när Bologna förlorade hemma mot Genoa, 0-1.

Fiorentina 1 match/1 nolla.

• Den skånska målvakten inledde på bästa sätt i sin nya klubb genom att hålla nollan i helgens ligapremiär, där Fiorentina bortaslog nykomlingen Como 2000 med 4-0.

Leipzig 5 matcher/2 mål.

• För sta spelmålet i Bundesliga när Leipzig hemmaslog Augsburg med 2-1. Forsberg slog till i elfte minuten, dansken Yussuf Poulsen satte tvåan.

Hannover 8 matcher/0 mål.

• Hannover klättrade upp på andra plats i Bundesliga 2 efter 2-0 hemma mot jumbon St. Pauli. Miiko Albornoz har spelat varje minut så här de åtta inledande omgångarna.

2 matcher/1 mål, 3 matcher/1 mål, 4 matcher/0 mål resp 4 matcher/0 mål.

• Tredje raka segern för Wolfsburg. Nilla Fischer och Sara Björk Gunnarsdottir spelade hela matchen när Duisburg besegrades med 2-0. Anja Mittag utanför truppen, Ramona Bachmann skadad, fick känning i ett lår under uppvärmningen inför förra helgens match mot Bayern München .

Heerenveen 2 matcher/0 mål.

• Förra Elfsborgsspelaren Arber Zeneli gjorde målet när Heerenveen spelade 1-1 hemma mot PSV Eindhoven. Även nyblivna landslagsmannen Sam Larsson från start, medan Simon Thern fortsätter att nöta bänk.

Stabaek 23 matcher/4 mål.

• Tung förlust i bottenmötet hemma mot Lillestrøm, 1-2. Agon Mehmeti inbytt i andra halvlek. Stabaek riktigt illa ute med fem omgångar kvar av norska ligan. På kvalplats men bara en poäng före just Lillestrøm på nedflyttningsplats.

Gaziantepspor 6 matcher/0 mål.

• Daniel Larsson kom in från bänken med dryga kvarten kvar och spelade fram till Gaziantepspors tredje mål när Bursasport besegrades hemma med 3-2.

Karabükspor 4 matcher/0 mål.

Säker 4-0-seger hemma mot Trabzonspor. Rodic inbytt med kvarten kvar vid ställningen 3-0. Väntar fortfarande på sin första match från start.

Partizan Belgrad 8 matcher/0 mål.

• Partizan uppe på tredje plats i serbiska ligan efter 3-1 hemma mot Mladost Lucani. Det var sjätte raka segern.

Qabala 2 matcher/0 mål.

• Inget spel för Ricardinho när Qabala hemmaslog Qarabag med 2-0 och befäste sin ledning i ligan i Azerbajdzjan.

Tarxien Rainbows 6 matcher/0 mål.

• Bara en poäng efter 2-2 i mötet med jumbon Pembroke Athleta. Alex Nilsson väntar på första målet för säsongen.

Källa - 2016-10-03 11:03