Sverige räddat av ett självmål

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Sverige räddat av ett självmål - Noll egna avslut på mål.

Då räddades Sverige - av ett självmål.

EM-premiären mot Irland slutade 1-1 sedan Ciaran Clark nickat in bollen i eget mål.

(och så gick det sedan)

Premiären mot Irland har målats upp som en nyckelmatch.

I den första halvleken chockades Erik Hamréns landslag.

"Blågult" var tillbakatryckt och släppte till flera kvalificerade målchanser.

- Det ser ängsligt ut. Man märker att det är premiärnerver. Jag hoppas vi får se ett helt nytt lag i andra halvlek, sa Tomas Brolin i SVT.

Räddat - av självmål

Två minuter in i andra halvek kom målet - för Irland.

Seamus Coleman snurrade upp Emil Forsberg längs högerkanten och hittade in till 34-årige Wes Hoolahan som satte 1-0.

Då, plötsligt, tog Sverige över matchen.

Men det skulle krävas ett självmål för att få med ett resultat.

Ciaran Clark, som tidigare hade hyllats av brittiska experter för att ha neutraliserat Zlatan Ibrahimovic, nickade in bollen i eget när efter ett inlägg av … just det - Zlatan Ibrahimovic.

Noll egna skott

Målet kom i den 71:a minuten och var matchens dittills första avslut mot irländske målvakten Darren Randolph. När domaren blåste av matchen visade Uefas officiella statistik att Sverige inte sköt ett enda eget skott på mål under hela matchen.

Källa - 2016-06-13 19:51