Zlatan Tro mig, jag vet hur man sparkar någon i huvudet

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Tro mig, jag vet hur man sparkar någon i huvudet - Zlatan har kommit igång med målskyttet och gjorde Manchester Uniteds enda mål i helgens 1-1-match mot Everton.

Men det är inte målet det handlar om så här i efterhand. Istället är det det som hände i svenskens duell med Evertons Seamus Coleman.

Brittiska The Sun skriver att Zlatan Ibrahimovic kan stängas av i efterhand för situationen. Duon föll till marken då Zlatan såg ut att sätta foten i huvudet på Coleman.

- Den är stygg, det är riktigt stygg. Han har tur som kommer undan där, sa Sky Sports expert Gary Neville om situationen.

Nu kan diciplinnämnden, som har möjlighet att i efterhand stänga av spelare, ta upp situationen.

Zlatan själv menar att han är helt oskyldig och har den här förklaringen på det hela:

- Jag hörde att en kommentator hade sagt att jag sparkade någon i huvudet med vilje. Det var en 50/50-duell, han drog ner mig och jag försökte undvika att träffa honom. För tro mig, hade jag velat sparka någon i huvudet så vet jag hur man sparkar någon i huvudet och då hade han däckat. Så det är det enda jag har att säga om det, säger Zlatan Ibrahimovic till MUTV.

Källa - 2016-12-05 09:21

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+