Zlatans United till ligacupfinal

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans United till ligacupfinal Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans United till ligacupfinal - Därmed är José Mourinhos gäng på väg till Wembley med en 3-2-vinst totalt. Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen, men lämnade planen utan egen nätkänning. Paul Pogba gjorde Manchester Uniteds mål i matchen - efter ett anfall som Ibrahimovic var med och byggde upp.

Finalen spelas om en månad, 26 februari, och där kommer Southampton att vara motståndare efter att ha besegrat Liverpool tidigare i veckan.

Det blir Zlatan Ibrahimovics andra "final" på Wembley med Manchester United. Den 35-årige anfallsstjärnan gjorde sin debut i Community Shield på Wembley i augusti, och avgjorde då 2-1-vinsten mot Leicester med ett sent mål.

Källa - 2017-01-26 22:51

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+