Albin Ekdal om...

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Albin Ekdal om... - . . . största skillnaden mellan då och nu:

- Zlatan är borta. Mycket gick via honom, så klart. Vi förlorar en enormt bra spelare men nu kanske det är gruppen som måste göra det och inte individualisterna. Vi kanske måste tillbaka till "en för alla, alla för en"-tänk, där alla jobbar stenhårt för varandra.

- Det var så med honom också men det är klart om man har en sådan spelare så är det mycket som går via honom, kanske utan att man ens tänker på det.

. . . Zlatan betydde för mycket:

- Kanske att man förlitade sig för mycket på Zlatan. Han är en av världens bäste spelare men det gör honom inte till en frälsare i varje match. Vi får se hur det blir utan honom. Vi har inte spelat utan honom på länge och det är många nya spelare. Förhoppningsvis blir det inte sämre. Det återstår att se. Det är svårt att spekulera om.

. . . Kim Källströms avslöjanden som sommarpratare:

- Jo, det stämde. Han (Zlatan) styrde och ställde men det är så det ska vara. Han har erfarenhet från de största klubbarna i världen och han var vår bäste spelare. Klart att han tog större plats än de som inte spelade. Sedan var inte allt på hans villkor. Vi var en grupp och alla hade önskemål, men det var naturligt att en sådan profil och spelare som han bestämde mer än någon annan som inte var på den nivån som han.

. . . Zlatan utanför planen:

- Det märktes inte mycket men det är klart att han hade synpunkter på grejer som han tyckte skulle förändras till det bättre. Han gjorde allt för att det skulle bli bättre för gruppen och att det skulle bli bättre förutsättningar för laget. Det var allt från isbad efter träningen för att återhämta sig snabbare till förbättringar med maten och smågrejor som gav bättre förutsättningar för att lyckas.

Källa - 2016-08-29 20:59

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+