Hamrén Vi känner oss klara

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hamrén Vi känner oss klara - Den avgående förbundskaptenen fick spela andrafiolen på den internationella presskonferensen på Stade de France.

Det blir lätt så när man har Zlatan Ibrahimovic bredvid sig.

Men Hamrén verkade inte ha något emot att luta sig tillbaka, lyssna på frågorna som riktades till lagkaptenen och svaren Ibrahimovic gav.

Han nickade mest instämmande.

Sista föreställningen

Att EM blir sista föreställningen för honom är sedan länge utannonserat. Men blir det fler än gruppspelets tre obligatoriska akter? Premiären mot Irland blir en klar fingervisning. Seger är ett jättekliv mot åttondelsfinal, förlust och uppförsbacken blir omedelbart brant.

Vad gäller Zlatan Ibrahimovics framtid får alla ge sig till tåls, det gäller såväl klubbval som fortsatt landslagsspel. Men det ska mycket till för att han fortsätter i riktning mot VM i Ryssland om två år.

Hamrén vet vad han vill ha med sig för minnen från den sista resan med landslaget, det äventyr som börjar mot Irland på Stade de France.

- Jag vill göra några bra resultat så här i slutskedet med landslaget. Jag hoppas vi kan prestera bra och nå bra resultat. Det är kanske fel att säga att man njuter, men det är fantastiskt att vara här. Jag kommer att känna mycket när jag går ut till planen och får se både den gröna sidan och den gula sidan och alla känslor en sån här match och ett sånt här mästerskap föder.

- Vi känner oss klara och ser fram emot matchen. Vi har respekt för Irland och deras styrkor och kvaliteter, men vi känner också att vi är klara för en härlig drabbning och ser verkligen fram emot matchen, säger han.

Intensiv start

Han betonar vikten av en stark öppning.

- De första 20 minuterna är alltid viktiga, att man känner att man är där och inte hamnar i problem, verkligen känner att det är en match vi ska vinna och visar motståndarna det. Samtidigt har motståndarna samma ambition. Jag förväntar mig att det blir en intensiv start eftersom det är två jämnstarka lag.

- Det kan vara små, små detaljer ibland som dippar över i en match. Det kan vara en felpassning som gör att du blir skraj eller tvärtom vinner någon duell eller kommer till ett avslut som gör att man får det psykologiska övertaget.

Paris, TT:s utsända

Källa - 2016-06-12 17:36

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+