Hazard jagar revansch på Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hazard jagar revansch på Zlatan - Det vimlar av stjärnor i världstvåan Belgien, men oftast är det den gyllene trion Eden Hazard, Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku som lyfts fram som de mest lysande världsstjärnorna. Ett resonemang lagkaptenen Hazard inte köper.

- Jag är inte stjärnan i det här laget. De Bruyne är inte stjärnan. Det är laget som är stjärna, säger Eden Hazard.

"Han gillar mig inte"

Förväntningarna på Belgien var stora inför EM-turneringen i Frankrike, men efter 0-2 i premiären mot Italien undrade många hur konkurrenskraftigt laget egentligen är. De röda djävlarna svarade med att vinna med 3-0 mot Irland i lördags, men det blidkade ändå inte vissa kritiker. Exempelvis Frank Lebouef, den tidigare Chelseastjärnan och VM-guldmedaljör med Frankrike 1998, tyckte att Hazard saktade ner Belgiens spel.

- Han gillar mig inte, säger Eden Hazard kort, innan han utvecklar.

- Jag bryr mig inte vad folk säger om mig. Kritik är inget problem för mig. Några sade att jag var dålig mot Italien, men hade vi vunnit mot Italien hade alla varit nöjda.

Mot Irland var det två kontringar signerade De Bruyne och Hazard som gav läget för Lukaku att sätta 1-0 och 3-0. När irländarna i andra halvlek (0-0 i paus) gick för högt upp med sitt försvarsspel straffades de direkt av belgarna. Hazard räknar med att Belgien även mot Sverige kommer att diktera matchen.

- Vi vill alla spela offensivt och med laget högt upp för vi har bra spelare, men om förbundskaptenen vill att vi ska ligga lägre kommer vi att göra det.

Två år i rad har det tagit slut för Chelsea i åttondelsfinalen i Champions League. Båda gångerna är det Zlatan Ibrahimovic och Paris Saint-Germain som satt stopp för Londonklubben. Säsongen 2013-2014 var det dock Hazard som fick fira i kvartsfinalen mot PSG.

- Jag har haft chansen att spela mot honom tidigare. Jag vann det första mötet men förlorade de två andra. Den här matchen ska jag vinna.

Vill lära Zlatan finter

Hazard vill dock inte jämföra sig med den snart tio år äldre svensken.

- Jag skulle aldrig våga jämföra med mig Zlatan, säger han. Jag kommer aldrig att göra lika många mål som honom. Jag är mer av en dribblare som skapar chanser åt andra. Det är svårt för mig att lära mig något av honom eftersom vi inte spelar på samma position, säger 25-åringen.

Snarare tvärtom. Ibrahimovic borde specialstudera Hazards finter, menar belgaren i en skämtsam ton.

- Det är en sak han borde lära sig av mig, säger Eden Hazard med ett leende.

Bordeaux, TT:s utsände

Källa - 2016-06-21 16:55

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+