Ibrahimovic öppnar dörren för VM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic öppnar dörren för VM - Först ville Zlatan Ibrahimovic inte ge något tydligt svar på var han står gällande en eventuell landslagscomeback till sommarens fotbolls-VM i Ryssland.

Men på frågan om vad han svarar om förbundskaptenen Janne Andersson sträcker ut handen, säger han på fredagens presskonferens med Los Angeles Galaxy:

- Jag är väldigt stolt över att vara svensk. Jag är det nya Sverige, jag har lagt Sverige på kartan. Folk vet vad Sverige är tack vare mig. Om han behöver mig och om jag vet att jag kan göra det jag vill göra, om jag är hundraprocentig, dörren är öppen.

Viss irritation gick att skönja när diskussionen om vem som har varit i kontakt med vem togs upp. Ibrahimovic har tidigare sagt att landslaget ringer honom varje dag, medan Janne Andersson hävdar att han personligen inte har någon kontakt med anfallsstjärnan.

- Han borde fokusera på laget och inte mig. Om man förlorar två matcher (Sverige förlorade två träningslandskamper nyligen) så ska man inte fokusera på mig, säger Zlatan Ibrahimovic.

Än har Anderssons landslag inte uppnått någonting, säger han vidare.

Följ

Källa - 2018-03-30 23:33

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+